į pradžią turinys susisiekite
Galerija » Prancūziški musiniai tortai spausdinti


Kaina: 35.00 Eur
Kiekis

 

Sudedamosios dalys :Braškių tyrė 14 %(100% braškės) ,grietinėlė ,baltas šokoladas (cukrus ,kakavos sviestas ,nugriebto pieno milteliai ,emulsiklis (sojų lecitinas ),kvapiosios medžiagos.kakavos sausųjų medžiagų -ne mažiau kai 30 %) ,cukrus , pistacijų riešutų pasta 9,35 %(Kalifornijos pistacijos98,6%( ,natūralūs dažai -chlorofilas ,skoniklis) ,kiaušinių masė ,šviežio sūrio gaminys (nenugriebtas pienas ,grietinė ,išrūgų baltymų koncentratas ,(iš pieno) druska ,stabilizatorius (E410) rūgštis (citrinų rūgštis) , pieno rūgšties kultūros ) ,vanduo ,gliukozės sirupas (perdirbtas cukrus) ,Pieniškas šokoladas( Cukrus ,kakavos sviestas ,pieno milteliai ,kakavos masė ,išrūgų milteliai ,emulsiklis (sojų lecitinas ) ,kvapiosios medžiagos.Kakavos sausųjų medžiagų -ne mažiau kaip 35 % ) ,.Saldintas sutirštintas pienas (karvių pienas 55% ,cukrus 45%) ,liči silpname sirupe 2,5 % (ličiai ,vanduo,cukrus ,rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis ,antioksidantas askorbo rūgštis ) ,šaldytos braškės ,pistacijų riešutai , kvietiniai miltai ,traškutis (Kvietiniai miltai, augaliniai riebalai ,invertinis cukrus ,nugriebto pieno milteliai ,druska ,sojos lecitinas ,vanilė ,miežių salyklas ,paprika,galimos sojos dalelės ),neutrali glazūra (gliukozės sirupas, vanduo, cukrus, pektinas, , citrinų rūgštis,stabilizatorius , kalio sorbatas, augaliniai anatto dažai) ,cukraus pudra ,migdolo riešutai ,invertinis cukrus Trimolinas(Rafinuotas-perdirbtascukrus ,vanduo ) ,želatina ,pektinas NH ( tirštiklis amidintas pektinas E440, stabilizatorius natrio difosfatas E450i, dekstrozė, antioksidantas trikalcio fosfatas E341iii. ) ,apelsinas ,citrina ,žalios spalvos maistiniai dažai (dažikliai: E102 tartrazinas (nuo 66% iki 70,5%) E131 (nuo 6,3% iki 6,7%); dekstrozė (kviečių).

Dažikliai(E102,E110,E129,E122) gali neigiamai paveikti vaikų aktyvumą ir dėmesį  .