Tortas „Traškis“
Sudedamosios dalys ;:Braškių tyrė 14 (90% braškės, cukranendrių cukrus ,antioksidantas askorbo rūgštis ) ,grietinėlė ,šviežio sūrio gaminys (nenugriebtas pienas ,grietinė ,išrūgų baltymų koncentratas ,(iš pieno) druska ,stabilizatorius (E410) rūgštis (citrinų rūgštis) , pieno rūgšties kultūros ) ,Saldintas sutirštintas pienas (karvių pienas 55% ,cukrus 45%) , kiaušinių masė ,,augalinis aliejus ,kvietiniai miltai ,mango tyrė (94% iš vakarų Indijos ,cukranendrių cukrus ) ,cukrus , 100 % lazdyno riešutų pasta ,invertinis cukrus (invertuotas cukrus ,vanduo ),baltas šokoladas (cukrus ,kakavos sviestas ,nugriebto pieno milteliai ,emulsiklis (sojų lecitinas ),kvapiosios medžiagos.kakavos sausųjų medžiagų -ne mažiau kai 30 %) , traškutis (Kvietiniai miltai, augaliniai riebalai ,invertinis cukrus ,nugriebto pieno milteliai ,druska ,sojos lecitinas ,vanilė ,miežių salyklas ,paprika,galimos sojos dalelės ),vanduo ,,želatina , tešlos kildymo medžiaga (difosfatai ,natrio karbonatai ) , apelsinas ,druska